Waarom via mij boeken?

Geef de zorgen uit handen en ga gerust op reis

Mijn naam is Esther van der Linden.

En ik regel jouw mooiste reis!

Graag stel ik mijzelf voor:  Samen met mijn gezin woon ik in de Haarlemmermeer, in Nieuw Vennep. Na mijn start achter de balie bij het reisbureau, inmiddels bijna 25 jaar geleden, kreeg het reisvirus mij al snel te pakken en wist ik dat ik mijn droombaan gevonden had.

Ervaring

In de jaren die volgden, heb ik bij verschillende bedrijven in de reisbranche gewerkt. Bij grote, gerenommeerde, maar ook kleinere, gespecialiseerde reisorganisaties heb ik veel ervaring opgedaan. De meest uiteenlopende soorten reizen heb ik mogen organiseren: luxe maatwerkreizen, uitgebreide rondreizen, zonvakanties, arrangementen naar de Olympische Spelen en groepsreizen.

Specialiteit

Je kunt bij mij voor alle soorten reizen terecht, maar mijn specialisme is het samenstellen van maatwerk reizen voor de individuele reiziger. Simpeler gezegd: Hoe ingewikkelder jouw reisplannen zijn, hoe leuker het wordt!

Het is een bewuste keuze om mij niet te specialiseren in één bestemming. De wereld is groot en er zijn zoveel bijzondere plekken, juist de afwisseling tussen de verschillende landen maakt mijn werk zo interessant.

Werkwijze

Een persoonlijke aanpak staat centraal bij alle reizen die ik mag organiseren. Elke reis is bijzonder en levert onvergetelijke herinneringen op. Het maakt mij dankbaar dat ik mag bijdragen aan het creeëren van jouw herinneringen.

Wil je meer weten? Kijk dan bij jouw reis in stappen hoe we jouw mooiste reis kunnen regelen.

"Nog steeds niet uitgekeken op de wereld, verliefd op de horizon, maar nuchter genoeg om te weten dat een schitterende zonsondergang niet hetzelfde is als een geslaagde reis."

Mijn mooiste reizen

Om jou van het beste reisadvies te kunnen voorzien, ben ik zelf regelmatig op pad. Vooral Tanzania en Oman hebben diepe indruk gemaakt. Maar ook in landen als IJsland, China, Marokko, Amerika, Brazilië en Zuid-Afrika heb ik onvergetelijke momenten mogen beleven. Recent werd ik in Noorwegen verrast door het prachtige landschap.

Een paar plaatjes uit mijn fotoboeken:

Laat je ontzorgen

Koffers en paspoort gepakt? Mooi! Dat is alles waar jij aan hoeft te denken, de rest regel ik.

Zie mij als de architect van jouw droomreis. We bespreken jouw wensen en ik ontwerp de reis van A tot Z. En verder, als je wilt.

Wat kun je van mij verwachten?

Offerte aanvraag

Service, persoonlijke aandacht en kwaliteit gaan bij mij hand in hand

Je kunt bij mij voor alle soorten reizen terecht, maar mijn specialisme is het samenstellen van maatwerk reizen. Simpeler gezegd: Hoe ingewikkelder jouw reisplannen zijn, hoe leuker het wordt!

Bel mij terug verzoek