Wat kun je van mij verwachten?

Een reisplan van A tot Z, en verder...

Kennismaking

We starten onze samenwerking met een persoonlijk gesprek. Hierin kun je alles vertellen over de plannen, verwachtingen en ideeën over jouw volgende reis.

Maar ook ben ik nieuwsgierig naar jouw interesses en hobby’s. Op die manier kan ik de ‘Personal Touch’ het beste verwerken in de reis.

Iedere bestemming, wereldwijd

Ik heb er bewust voor gekozen mij niet te specialiseren in reizen naar één land. Juist door lange ervaring en daardoor een groot netwerk aan lokale partners kan ik op praktisch iedere bestemming een mooie reis samenstellen.

En wanneer jouw wensen helder zijn, kan ik je adviseren over een bestemming die daar het beste bij aansluit. Wat soms een verrassende uitkomst oplevert!

Reisvoorstel

Met alle informatie die ik van jou ontvangen heb, ga ik aan de slag.

Hierbij houd ik rekening met jouw wensen, waaronder het budget. Maar ook met de beste reistijd van een land en aansluitingen van de vluchten.

Voor het samenstellen van deze reis maak ik gebruik van betrouwbare partners. Dit zijn bekende, Nederlandse reisorganisaties, maar ook lokale specialisten die ter plaatse de mooiste plekken kennen.

Een compleet programma

Een maatwerkreis is een combinatie van verschillende onderdelen, die allemaal naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Natuurlijk zijn daar het vervoer en verblijf onderdeel van. Maar ook de dingen die je reis ‘af’ maken, kan ik voor je regelen. Bijvoorbeeld theater voorstellingen, een diner in een bijzonder restaurant, een fietstocht door die leuke stad…  Waar mogelijk neem ik dit al mee in het reisvoorstel, zodat je precies weet wat je van jouw mooiste reis kunt verwachten.

Reserveren

Als je helemaal tevreden bent met het reisvoorstel, ga ik voor jou aan de slag om alles te reserveren.

Heel gemakkelijk: ik zorg dat alle details kloppen. Stoelen in het vliegtuig, vervoer vanaf de luchthaven naar het hotel, lokale excursies en natuurlijk ook een goede reis- en annuleringsverzekering.

Zo kun jij erop vertrouwen dat alles van A tot Z geregeld is en kun je ontspannen uitkijken naar een heerlijke reis.

Op reis

Ruim voor vertrek ontvang je van mij alle reisdocumenten. Dat zal vaak via de mail gaan, want alles uitprinten en met een stapel papier op reis gaan, is niet meer nodig.

Ook kun je gebruik maken van een handige app. Inloggen kan met de gegevens die je bij boeking ontvangt en je hebt hiermee ook offline toegang tot de reisdocumenten én uitgebreide bestemmingsinformatie.

Dus nu alles geregeld is, hoef jij alleen nog de koffer in te pakken en te genieten van een prachtige vakantie!

Veelgestelde vragen

Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Er worden geen aparte kosten in rekening gebracht voor het reisadvies. Mijn verdiensten komen uit de contracten die wij hebben met onze leveranciers. Je ontvangt in de offerte een totaalprijs, waar alle onderdelen van de reis in verwerkt zijn.

Mocht je een reisvoorstel aanvragen en na ontvangst van een maatwerk offerte besluiten de reis niet te boeken, reken ik € 75,- offertekosten.

Bij de reisdocumenten ontvang je de contactgegevens van de lokale partners. Dit is altijd het eerste aanspreekpunt in geval van problemen of klachten.

Mocht je er ter plaatse niet uitkomen, kun je altijd contact met mij opnemen. Ik zal dan mijn uiterste best doen om een passende oplossing te regelen.

Nee. Ik zal je zo compleet mogelijk informeren over wat er nodig is om naar jouw bestemming te reizen, maar het verzorgen van de juiste documenten is de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf.

Belangrijk is dat er een goede annuleringsverzekering is afgesloten. Wij werken hiervoor samen met Allianz Global Assistance. Via deze verzekering krijg je in veel situaties de kosten van het annuleren van de reis vergoed.

In het geval van gewijzigde reisadviezen ten gevolge van corona, zullen we dit per reis bekijken. Inmiddels zijn er zoveel situaties geweest, dat het onmogelijk is deze allemaal per stuk te omschrijven.

Heb je hier specifieke vragen over? Neem dan gerust contact met mij op, ik leg het graag persoonlijk aan je uit.

Daag jij mij uit?

Heb je al veel van de wereld gezien en zoek je iets nieuws? Of wil je iets heel anders dan de vorige vakanties? Voor mij geldt: Hoe ingewikkelder jouw reisplannen zijn, hoe leuker het wordt.          Dus kom maar op met jouw plannen!

Bel mij terug verzoek